پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۱:۱۱

بانک مرکزی خبر داد:

طرح ارزیابی تسهیلات اعطایی بانکها به بنگاه های زودبازده

طرح ارزیابی تسهیلات اعطایی بانکها به بنگاه های زودبازده

بانک مرکزی اعلام کرد: طرح ارزیابی تسهیلات اعطایی بانکها به بنگاه های زودبازده با همکاری مشترک بانک مرکزی ، وزارت کار و امـور اجتماعـی و بانـکهای عامل در سراسر کشور به اجرا در می آیـد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، به همین منظور همایش " آموزش گروه های اعزامی به استانها " روز پنجشنبه 19/2/87 در بانک مرکزی برگزار شد .

حسین قضاوی قائم مقام بانک مرکزی طی سخنانی ضمن اشاره به تاکید دولت مبنی بر اعطای تسهیلات به بنگاه های کوچک زودبازده گفت : اگر تسهیلات اعطایی از سوی شبکه بانکی وارد چرخه تولید شود ، نه تنها مضر نخواهد بود بلکه منجر به رشد و شکوفایی اقتصادی می شود .

وی افزود : هدف از برگزاری چنین همایشی این است که تسهیلاتی که از سوی شبکه بانکی با عنوان بنگاه های زود بازده اعطا شده ، تا چه حد در همان حوزه مصرف و تا چه حد اشتغال ایجاد کرده است .

قضاوی یادآور شد : در زمینه اعطای تسهیـلات علاوه بر لزوم عمـل بر مبنـای ضوابط و قوانیـن ، رسالـت دینی نیز تکلیف می کنـد پولی که سپرده گذاران در اختیار بانک ها به عنـوان موکل خـود قرار می دهند در بخش تولید صرف شود ؛ چرا که اگر این منابع به بخش واسطه گری وارد شود به افزایش نقدینـگی می انجامد و چون این نقدینگی حاصل تولیـد و گردش اقتصادی نیست قطعـا" به تورم منجر می شود.

کد خبر 679728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha